Как се работи с дизайнера

Специално за ваше удобство създадохме Дизайнер на щампи, за да можете да визуализирате идеята си за трико и сувенир, след което ние ще я изпълним. С него се работи логично и лесно.1

Добавяне/смяна на трико

В първия раздел "Продукти" можете да добавяте и премахвате продукти. Чрез бутона "Смени" (1)за да смените продута за щамповане, дори след като вече сте си направили щампа.

От бутона "+Добави размер" (5) може да добавите колкото желаете размери от определен птодукт с един и същи дизайн за щампа.

За да добавите други продукти е необходимо да натиснете бутона "+Добави нов продукт" (4), след което да си направите дизайн и за него. Ако желаете една и съща щампа да бъде отпечатана на няколко различни продукта трябва да направите дизайна само към първия продукт, след което при финализиране на поръчката да отбележите като коментар, че желаете на всички продукти еднакъв дизайн.

Добавяне на картинка

От раздела "Сложи картинка" можете да си изберете готова щампа (4) или да качите своя картинка, като натиснете бутона "Качи файл" (1), след като изображението се качи, ще се появи над бутона.

След като изображението е качено трябва да го посочите (2) с мишката за да се позиционира върху продукта за щамповане.

В четирите ъгъла на изображението са разположени неговите контролни бутини (3) за завъртане, преоразмеряване, изтриване и преместване.

Добавяне на текст

За да добавите текст е необходимо да го изпишете в полето за текст (1), след това натиснете бутона "Добави текста" (2).

След като сте добавили текста към щампата можете да му промените и настройките, като шрифт, цвят, ориентация и т.н. (4 и 5)

За да добавите нов текст просто кликнете с левия бутон на мишката някъде на празното поле около продукта за щамповане за да размаркирате текста.

Други страни за печат и финализиране

За да добавите щампа на друга страна на продукта, като ръкав например, е необходимо да го изберете (1), след което да си направите щампа и за ръкава (има трика на чиито ръкави не може да се печата и поради тази причина те не излизат в полето за избор на страна (1) ).

От линка "Виж детайлна цена" (2), можете да видите разбивка на всички продукти.

Като за финал натиснете бутона "Поръчай" (3), ако решите в последствие да корегирате нещо по дизайна, можете винаги да се върнете в дизайнера, докато не финализирате поръчката си.


Блог

За по-подробно упътване, може да прочетете статиите в блога "Дизайнер за щампи на Дринкозавър" и Тениски за отбор или парти . В БЛОГОзавър ще намерите полезна информация свързана с DTG печата и дизайна на щампи.