Партньори

Предлагаме различни форми на партньорство, в зависимост от Вашите нужди. Не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим вариантите за сътрудничество.

На едро

ако искате да направите фирмени, рекламни тениски или тениски за събитие, но цените в сайта ни за единични бройки Ви плашат, не се колебайте да се свържете с нас. За 10+ тениски правим 10% отстъпка. За над 20бр тениски правим отстъпка, според изображението и цвета на тесктила.

Партньори

ако имате канал, през който предлагате тениски (и други артикули) с щампи, но нямате необходимото оборудване за производството им, имаме решение за Вас. Предлагаме постоянна отстъпка за единични бройки и срок за изпълнение до 2-3 работни дни и 3-4 работни дни в натоварените сезони.

Рекламна агенция

ако сте рекламна агенция и постоянно получавате запитвания за пълноцветен печат, в малки, средни и големи тиражи, не се колебайте да се свържете с нас. Предлагаме различни отстъпки според тиража, цвета на текстила и изображението.

Дизайнери

ако имате изображения, които искате да разпространите и са подходящи за печат на текстил, ние можем да Ви помогнем. Предлагаме възможност, да качим вашите изображения на нашия сайт и при всяка реализирана продажба получавате процент.

Дропшипинг

Освен печат на преференциални цени, предлагаме опция и изпращане на краен клиент. За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Имаме богат опит в сферата на печат на текстил като подизпълнител и изградени дългогодишни отношения с много рекламни агенции и партньори. Стремим се да задоволим нуждите и желанията и на най-капризните ви клиенти.